Ny gratis onlinekurs om undertexter

curso-online

Om du lägger till undertexter till det audiovisuella materialet i våra verk eller till de självstudier som vi delar på internet ger du ett plus på innehållet eftersom det gör det möjligt för en större publik att dra nytta.

Plattformar som YouTube gör det enkelt för oss att lägga till och hantera undertexter, men om vi vill att vårt arbete ska vara professionellt kan vi se teknikerna för produktion av undertexter som kommer att analyseras i kursen Online Undertexter vid Central University of Catalonia.

Under kursprogrammet kommer vi att se den arbetsmiljö som Amara föreslår, medan vi utför de övningar som exponeras i varje modul.

Dessutom kommer vi att genomföra ett projekt baserat på en YouTube-video eller någon annan videoplattform, och om vi vill, audiovisuellt innehåll som ingår i ett volontärprojekt. Sedan kommer textning av peer-to-peer-arbetet att granskas.

Det är en praktisk kurs av fyra veckors varaktighet, som kan hjälpa oss att lägga till ny kunskap som vi kan använda i våra studier, jobb eller som en del av en volontär. Kursen undervisas på MriadaX-plattformen, och för att delta måste du bara skapa ett konto på plattformen.

Om vi ​​är intresserade kan vi ansöka om certifikat som erbjuds av kursen, vilket garanterar vårt deltagande och övervinner innehållet.