Ny gratis kurs i spanska på web 2.0 och uppkomsten av sociala medier

Curso sobre sociala medier

Ett intressant förslag i MOOC på spanska läggs till för denna månad med Web 2.0 och ökningen av sociala medier

Genom tio moduler analyseras olika frågor för att förstå nutiden för sociala medier, som de som diskuteras på presentationssidan:

Som vi kan se kommer bland de ämnen som ska diskuteras några av de mest populära sociala nätverken, som Twitter, Facebook, Instagram, att analyseras för att förstå deras dynamik, förstå vilken typ av användare de lockar och hur varumärken kan nå dem genom en marknadsföringsstrategi.

Och om vi är nya i denna uppgift att skapa vår digitala identitet kommer det också att finnas en sektion som är avsedd för online-rykte som inte bara kommer att täcka hur vi ska behålla och hantera den för att förbättra närvaron av vårt varumärke, utan också hur vi ska reagera innan vissa omständigheter.

Denna kurs är ett initiativ från Institutet för kultur och teknik vid Carlos III-universitetet i Madrid och dess Master MEDEA. Laura Cuesta Cano är den professionella som ansvarar för kursen, som kommer att förklara och analysera alla ämnen vi har diskuterat i detalj.

För att registrera oss måste vi gå till länken som vi delade i början, med det enda kravet att ha ett Google-konto. Kursen börjar den 17 mars och efter avslutad kurs kan vi få ett intyg från Carlos III-universitetet i Madrid.