Ny Doodle.ly, att dra från webben och iPad

dibujo

De som brukade rita med hjälp av elektroniska enheter Du har nog hört talas om Doodle.ly, ett verktyg, med en webbversion och iPad-applikation som gör att vi snabbt och enkelt kan göra skisser med olika resurser integrerade i plattformen.

De lanserar nu en ny version som möjliggör mer realistisk zoomning och teckning med fler typer av borstar, vaxer och pennor, vilket ger en realistisk effekt som är ganska svår att uppnå i den digitala världen.

De har också varit intresserade av att lägga vikt vid den hastighet med vilken vi flyttar pennan på skärmen. Om vi ​​gör det långsamt är linjen mer enhetlig, när vi gör det snabbt ser vi hur det, som i verkliga livet, markeras starkare i början och förlorar styrka senare.

Versionen för iPad, mer komplett än webbversionen, och gratis, låter dig dela resultatet på sociala nätverk, samt interagera med vänner genom att ta emot och skicka gilla de ritningar vi gör.

Vi kan, både på nätet och på en surfplatta, bläddra bland andras konst och följa de användare som vi anser vara mest framträdande och därmed förvandla ett ritverktyg till ett ganska begränsat socialt nätverk av tecknare.

Och om din inte ritar är det aldrig för sent. Kom ihåg dessa webbplatser för att lära dig att rita.