Ny brandhunt, för att hitta nästa domän- eller projektnamn

brandhunt.co

brandhunt är ett intressant projekt som hjälper oss att verifiera om domännamnet är tillgängligt eller inte på några sekunder. Vi måste bara ange detta namn och kontrollera om .com, .net, .co och andra är upptagen eller inte, samt namnen på sociala nätverk.

Nu presenterar de en ny version med ganska relevanta ändringar.

Å ena sidan rapporterar de att de har skapat ett varningssystem som hjälper användare att veta när ett domännamn är tillgängligt. Det är en ganska vanlig sak på Internet: en intressant domän för en person upphör eller överges av en annan, och brandhunt tar nu hand om motsvarande meddelanden.

Därifrån kan vi också kontrakta tillgängliga domäner, något som tidigare måste göras utanför nätet. Det är faktiskt en köplänk som pekar på leverantören namecheap, så de har bara underlättat processen.

De kan nu genomsöka över 100 toppdomäner och lyckas spara varje användares sökhistorik.

En av de mest praktiska funktionerna som den erbjuder är möjligheten att se om det valda namnet är tillgängligt på facebook, twitter, youtube, pinterest och instagram, något extremt viktigt när man väljer namn.

För några veckor sedan diskuterade vi en lista över denna typ av applikationer, här lämnar vi dig: 10 verktyg för att hitta den perfekta domänen