Nuheara IQbuds, hörlurar som använder "intelligens" för att avbryta externt ljud

ruido

För några timmar sedan introducerade vi Samsung-hörlurarna med sensorer för att övervaka vår träning, och nu presenterar vi andra hörlurar från framtiden, Nuheara IQbuds.

Med mer än 700 000 dollar erhållna i indiegogo (de hade bara bett om 50 000) presenteras de som den smartaste lösningen när det gäller att avbryta externt ljud, vilket gör att vi kan lyssna på alla konversationer på platser med många människor, till exempel håll dig helt isolerad med vår favoritmusik.

Med möjligheten att ansluta via Bluetooth till vilken enhet som helst har den ett intelligent system som fångar externt brus med mikrofoner för att kunna avbryta det ordentligt, som visas på skärmdumpen ovan. Nuheara IQbuds har ett exklusivt system som lovar att vara mycket effektivare än resten av lösningarna på marknaden, men det är ännu inte offentligt tillgängligt, så vi måste vänta med att utföra testerna.

Dess batteri garanterar 4 timmar i rad att lyssna på musik och har integrerade knappar för att växla till samtalsläge på kort tid.

De kommer att börja leverera dem till köpare från och med december i år, och deras pris är cirka $ 200, så det är tydligt att vi inte talar om något som är tillgängligt för allmänheten.