Nubefone Family, för billiga internationella samtal mellan familjemedlemmar

captura-117

Nubefone presenterar nu en idealisk plan för familjer som vill dela ett enda konto på denna telefonplattform: Nubefone Family.

Plattformen, som är engagerad i ett bra alternativ till Voice over IP-lösningar (tillåter att ringa utan att använda Internet), använder återuppringningssystemet: när vi ringer till en kontakt får vi ett samtal från närmaste Nubefone-server och, vid off-off krok, det gör kommunikationen mellan ursprung och destination utan att använda internetanslutningen.

Tillgängligt för Android och iOS kan vi installera applikationen för att ringa internationella samtal till ett mycket lågt pris, och nu är det till och med möjligt att inkludera 10 nummer inom ett enda konto, nummer som kan komma från olika länder, för att hålla alla gruppmedlemmar uppkopplade enklare.

Fördelen är uppenbar: det är inte nödvändigt att de tio medlemmarna kommer ihåg att ladda sina konton, eftersom alla samtal, oavsett ursprung, debiterades i ett, det finns ett gränssystem som kan konfigureras så att ingen av gruppdeltagarna spenderar mer än vad administratören anger.

Detta unika laddnings- och konsumtionskontrollsystem ingår redan i den senaste versionen av Nubefone-applikationen under namnet Nubefone Family.

Uppdatera din Nubefone-applikation så att den har Nubefone Family-tjänsten.

Nubefone är tillgängligt gratis på Android (Google Play) och iOs (App Store)