Nu SMS, SMS-meddelandeklient för Android

Nu SMS

Trots det faktum att i dagsläget används snabbmeddelandeapplikationer mer än SMS, och trots att vi i våra Android-terminaler har en applikation för att hantera dem, gör det aldrig ont att känna till andra alternativ, till exempel Nu SMS, som Det tillåter oss att hantera vårt SMS och MMS via ett holo-gränssnitt med estetik som liknar Google+ och Google Now. I listan över meddelanden kan vi se de meddelandekedjor som vi har fått, där vi i varje post har kontaktens avatar, hans namn, datum och tid för sändning och ett utdrag av meddelandet. I dessa poster har vi också antalet meddelanden som kedjan själv har.

Vi kan också uppskatta de lästa meddelandena jämfört med de som vi väntar på att läsa, och vi kan också skapa nya meddelanden och markera alla meddelanden som lästa. En sak som kanske kan fästa vår uppmärksamhet mest är stödet från Emoji, med uttryckssymboler klassificerade i olika kategorier. Observera att stödet för att skicka MMS-meddelanden är i den inledande betafasen, så det kanske inte fungerar som det ska. Det är, vi måste konfigurera motsvarande APN.

Nu har SMS också anpassningsalternativ, även om vi måste gå till premiumalternativet, för 1,29 euro, för att kunna använda teman, olästa påminnelser om meddelanden och för att ha popup-meddelanden. Vi kan också redigera teckensnitt som ska användas, bland de alternativ som vi har i varje avsnitt, behålla eller ta bort animationerna i listorna, bland andra alternativ.

Slutligen översätter SMS delvis spanska så att vi kan hitta strängar av texter på spanska och andra på engelska. Det händer också med andra språk, som vi kan konsultera på dess officiella webbplats. Nu är SMS en SMS-klient som också konkurrerar med Go SMS Pro, som erbjuder oss fler funktioner utan att behöva göra betalningar. Jag personligen använder detta för att hantera SMS-meddelanden på Nexus 7, om någon skulle vara intresserad.

Länk: Nu SMS | Går: AddictiveTips