Nowtalk, för att integrera flera chatt på webbplatser

nowtalk

Nowtalk är ett enkelt, gratis och plattformsoberoende alternativ för alla som vill integrera flera chatter på sin webbplats.

I det här fallet är det här verktyget ett perfekt alternativ om det vi vill ha är en lösning som anpassar sig till mobila enheter utöver webbplatser, och inte bara tillåter flera användare att chatta samtidigt utan också tillåter privata chattar.

För att börja använda tjänsten kan vi skapa ett konto i Nowtalk själv förutom att kunna registrera sig på Facebook, Twitter, Google+ eller LinkedIn – endast kontot kommer att användas för registrering och Nowtalk publicerar inte någonting utan tillstånd.

Chatten kommer inbyggt med statusuppdateringar (Aktiv, Bort, Frånkopplad), aktivitetsinformation (information om huruvida du för närvarande skriver) och allmän information om anslutna användare. När det gäller själva chattfönstret kan det justeras efter önskemål – vi kan minimera det, ändra storlek på det och placera det som ett popup-fönster i ett nytt fönster.

Något som har fångat min uppmärksamhet är att vi i Nowtalk kan utföra ett test som omedelbart berättar för oss hur vår webbplats ser ut med integrerad chatt, vilket hjälper oss att få en uppfattning om hur det nya gränssnittet kommer att se ut.