Notegraphy, en tjänst som låter oss skapa konstnärliga texter, är nu tillgänglig för Android

Notegrafi

I slutet av oktober förra året introducerade vi dig till Notegraphy, en tjänst som då endast fanns tillgänglig på webben och som en applikation för iOS, med idén att låta användare skapa attraktiva texter genom att använda olika typografiska stilar som liknar tillämpa filter på foton tagna på Instagram. Faktum är att de skapade texterna kan delas inom Notegraphy-communityn själv och även på Instagram, Twitter och Facebook.

Och eftersom många applikationer landar nyligen på Android-plattformen är Notegraphy inte mindre, och sedan för några dagar sedan kan användare av denna mobilplattform redan skapa attraktiva texter och tillämpa olika stilar på dem från våra mobiltelefoner, både från mobiltelefoner och tabletter. Dessutom hävdar Notegraphy att dess Android-app är tio gånger snabbare än iOS-versionen.

Som vi kan läsa i dess fil på Google Play har den mer än 30 samlingar skapade av några av de bästa designarna i världen, det möjliggör automatisk redigering, det tillåter omedelbar publicering på Facebook och Twitter, det gör det också möjligt att spara anteckningar och skicka dem via e-post redan via WhatsApp mobilnätverk för mobilmeddelanden, samt skapandet av ditt eget personliga anteckningsgalleri. I den meningen kan användare inspireras av anteckningar som skapats av andra användare.

Notegrafi är fritt tillgängligt från Google Play för Android-terminaler från och med version 4.0.3.