Nintendo fortsätter att lansera mobiltitlar: Animal Crossing kommer till iOS och Android

Djurkorsning

Det har gått bara ett år sedan Nintendo introducerade Super Mario Run för iOS och Android och något annat sedan Pokemon GO kom till våra enheter. Sedan dess har fans av Nintendo-världen fortsatt att begära att nya titlar kommer till deras smartphones. Idag har vi tur sedan dess Företaget har just meddelat ankomsten av en ny leverans Djurkorsning till iOS och Android visar ditt intresse för världen av mobila applikationer.

Som ekade inifrån företaget självt, Animal Crossing: Pocket Camp landa i App Store och Google Play i slutet av nästa november, så det är bara några veckor kvar för oss att ladda ner titeln gratis. Fans av sagan kommer att känna igen vanliga element i tidigare avbetalningar, eftersom Nintendo har velat behålla sagans essens trots plattformsbytet.

Precis som i konsolbetalningar, Animal Crossing: Pocket Camp har ett flerspelarläge där vi kan besöka vänner och familj från vårt smartphone. Vid denna tidpunkt är det viktigt att notera att trots att spelet är gratis, erbjuder _Nintendo shopping i appen.

Trots att företaget inte har bekräftat det exakta tillgänglighetsdatumet för Ficklägerär det möjligt att ange vårt e-postmeddelande i länken som vi anger nedan för att få ett meddelande när det är klart. Vi kommer ihåg att titeln vara gratis för iOS och Android.

Källa: Nintendo.