nibbler, för att hitta buggar och förbättra vår webbplats

nibbler, för att hitta buggar och förbättra vår webbplats

På nibbler.silktide.com har vi en webbplats där vi, genom att informera webbadressen för vilken webbplats som helst, kan få en omfattande rapport om dess struktur, position, design, kod och många andra variabler som påverkar både googles position och läsning av en del av dess lojala läsare.

Förutom att ge en anteckning från 1 till 10 om de allmänna aspekterna av webbplatsen, fokuserar den på tillgänglighet (läsning både av mobila enheter och av dem med speciella behov), erfarenhet, marknadsföring och teknik, med data som beskriver orden efter sidor. , de använda skripten, bilderna, länkarna, vikten, rankningen i alexa, närvaron i sociala nätverk, kodens kvalitet och mycket mer.

Även om det finns många sökmotorer av denna typ är nibblers sätt att klassificera information ganska smart, vilket skiljer vad som är mer tekniskt än vad som inte beror på den avdelningen.

nibbler kan användas både för att förbättra vår webbplats, känna till de punkter som behöver mer uppmärksamhet, och för att analysera populariteten för en specifik webbplats, eller ett varumärkes rykte, något extremt viktigt när man analyserar information om en viss webbplats.