NewsBlur kommenterar sin levande erfarenhet sedan tillkännagivandet av stängningen av Google Reader

NewsBlur kommenterar sin levande erfarenhet sedan tillkännagivandet av stängningen av Google Reader

Tillkännagivandet om stängningen av Google Reader under vårstädningen i år har noterats i de konkurrerande tjänsterna, som har sett att antalet användare ökar oväntat och hindrar dem från att reagera i tid för att anpassa sina servrar till den nya efterfrågan. En av dessa drabbade tjänster var just NewsBlur, som vi pratade med då, som har tillbringat några dagar på att fatta beslut för att svara på mottagna nya användare.

Just från hans blogg indikerar de att de har tagit emot 5 000 nya betalda abonnenter samt 60 000 nya användare, från de 50 000 användare de ursprungligen hade, och där han berättar om kampen han har haft att hantera olika leverantörer för att uppdatera sin tjänst.

Migrationen av din webbserver till en annan där som svar på den nya efterfrågan, överföringen av Amazon Simple Email (SES) till Mailgun för utskick med den högsta kvoten av utskick, de extraordinära betalningar som gjorts via Paypal och därmed misstankar om bedrägeri, ändringen av gränserna för filbeskrivaren i Linux för anslutningar till databaser, bland annat lösta problem, är de åtgärder som har vidtagits för att återuppta Newsblur till normal funktion inför det nya scenariot plötsligt.

Från och med nu föreslås att förbättra skalbarheten, lanseringen av den nya designen som det redan finns en förhandsgranskning av, och ta hänsyn till alla användares förslag och åsikter. Faktum är att Newsblur är väl positionerad på Replacereader.com-webbplatsen tack vare stödet från tweeter som röstar under frasen #newsblur till #replacereader.

Slutligen slutar publikationen att kommentera fördelarna med plattformen, eftersom den är baserad på öppen källkod, och den som vill ha den, kan installera den på sin server, innovationen i dess användning, både i olika vyer och i innehållsfiltrering. oönskade, tillgängligheten av applikationer för iPhone och Android, liksom skapandet av en gemenskap med fokus på innehåll och som avlägsnades av Google Reader genom att eliminera sociala funktioner, vid vilken tidpunkt tjänsten redan var misstänkt, även om den inte väntade på dessa ögonblick.

Det kommer att vara nödvändigt att vara uppmärksam på nyheterna om vem som anses vara nummer 1 för flyktingarna från Google Reader.

Mer information: Officiell NewsBlur-blogg