NetHunt lanserar en CRM för Android integrerad med Gmail

crm

Det är inte lätt att använda Gmail för att hantera klienter, beställningar, projekt … det är trots allt en e-postklient, inte en CRM, så det är viktigt att ta hänsyn till dess gränser och hitta lösningar som bäst passar det vi söker.

Trots det finns många bra CRM på marknaden, men alternativ som vill integreras fullt ut med Gmail fortsätter att visas och NetHunt är en av dem.

Efter att ha presenterat sin webbversion för några veckor sedan startar de nu Android-appen, en applikation som visar innehållet i vår gmail med presentationslagret av Nethunt, som hjälper till att klassificera meddelanden efter status och typ av projektet. , alltid med möjlighet att bättre hantera kontakterna för kunder, leverantörer och andra huvudpersoner i vår dag till dag.

Nethunt för android presenteras som en lösning som endast kan användas gratis i 30 dagar, den har inte en gratis tidsbegränsad plan, även om en månad vanligtvis är nödvändig för att verifiera om det är det alternativ som bäst passar våra behov.

Det är mycket möjligt att Google uppfattar användningen som många ger till sin e-postklient, så det skulle inte vara konstigt att de någon gång bygger en CRM-modul integrerad i sin nya Inkorgen från GmailFörhoppningsvis tar det inte lång tid.