Netflix lanserar funktion för att spara de filmer vi vill se i framtiden

pelicula

En av punkterna där Netflix kan kraftigt förbättra är relaterat till sparade listor. Det finns några webbläsartillägg som gör att vi kan lagra favoriter så att det är möjligt att indikera att en viss titel har fångat vår uppmärksamhet och att vi vill se den i framtiden, men inget infödd, inget som Netflix har implementerat i ditt system.

Åtminstone var det inte, förrän nu.

De tillkännager idag att de kommande dagarna kommer deras användare att kunna se en ny knapp längst ner i varje film eller serie som gör att vi kan spara titeln för senare visning, en lista som kan spara upp till 500 objekt utan behovet av att aktivera funktionen. av profiler som vi meddelade för några veckor sedan.

Hos de användare som har profilerna aktiverade sparas en lista för var och en, så att vi i samma konto kan ha en lista med väntande filmer för barnen, morföräldrarna, föräldrarna etc.

Innehållets ordning kommer inte att vara kronologisk. Netflix kommer att använda sitt anpassade förutsägelsessystem för att visa de titlar som vi troligen kommer att gilla först, även om det är möjligt att sortera manuellt genom att inaktivera detta alternativ i inställningarna.

De presenterar det på Netflix-bloggen och de gör det med den här videon som vi lämnar dig här: