Nestivity lägger till stöd för Hangouts och YouTube-videor i sin nya version

Nestivity lägger till stöd för Hangouts och YouTube-videor i sin nya version

I april, när den först lanserades under offentlig beta, berättade vi om Nestivity, som som ni kommer ihåg är en plattform som fungerar som ett lager ovanför Twitter för att göra det möjligt för varumärken att ha en närmare relation med sina egna samhällen, vilket underlättar skapandet och organisering av debatter. Strax efter lanseringen tog den fram en ny funktion som heter Tweetcast, som fungerar som en central korsningspunkt för Twitter-live-konversationer, för instrumentpaneler och för frågor och svar, för att komplettera dess huvudsakliga diskussionstjänst.

Som en nyhet har de idag precis släppt sin version 1.0, som inkluderar integration med Hangouts på Google+, känd som Hangouts, och uppspelning av videor från YouTube. På detta sätt kommer moderatorer nu att kunna skapa videomöten genom Hangouts och titta på videor samtidigt som de håller kontakten med användarkommentarer och återkopplingar mottagna via Twitter.

Det bör noteras att Nestivity har ett grundläggande alternativ, som är gratis och låter dig ha en enda moderator och 60 dagars kommunikationshistorik, medan du har betalningsalternativ som börjar från $ 19 per månad, så att du kan ha två moderatorer och 90 dagar av kommunikationshistoria. Med allt detta kan varumärken nu ha det lättare att interagera med medlemmar i deras samhällen på Twitter, samtidigt som de fördjupar avancerade diskussioner med några av dem genom tweetcasts, funktionalitet som redan används av stora varumärken och organisationer som New York University, National Aquarium, Unicef ​​och Fox News.

Länk: Nestivity | Går: TNW