Nest introducerar sin första utomhusövervakningskamera

Nest Cam Outdoor

Vi har redan berättat tidigare om Nest, hemautomationsföretaget som är populärt känt för sina termostater och smarta kameror. Företaget (som köptes av Google i början av 2014) har precis officiellt släppt Nest Cam Outdoor, din första utomhusövervakningskamera som kan spela in 24 timmar om dygnet på 1080p.

Förutom att den är utformad för att tåla dåligt väder som regn är den nya Nest Cam Outdoor verkligen enkel att installera på alla ytor. Ändå är det viktigt att notera att det inte fungerar med batterier, så Vi måste ha ett eluttag i närheten. När vi har installerat kan vi komma åt kameran från applikationen till smartphones av företaget. Och inte bara det, eftersom i händelse av att Nest Cam Outdoor upptäcker rörelse, skickar det oss automatiskt en varning till vår enhet.

Eftersom företagets övervakningskamera har högtalare (precis som Nests inomhuskamera), det är möjligt att skicka ett röstmeddelande från vårt smartphone som kommer att sändas på kameran. Utan tvekan kan det vara en utmärkt avskräckande faktor om någon misstänksamma slingrar sig. Naturligtvis tjänar det inte bara till att varna tjuvar. Som förklarats från Nest kan vi använda kameran till kommunicera på distans med en kurir som kommer för att leverera en beställning när vi inte är hemma.

Utan tvekan är det en ganska intressant enhet. När det gäller tillgänglighetsdatum och pris kommer den nya Nest Cam Outdoor att marknadsföras från nästa höst till ett pris av 199 dollar.

Länk: Nest.