NEA, Atomico och andra investerare satsade på Silk med $ 1,6 miljoner

NEA, Atomico och andra investerare satsade på Silk med $ 1,6 miljoner

Silk, som vi pratat om på Wwwhatsnew vid tidigare tillfällen som ett utmärkt alternativ för att skapa webbinnehåll, visa det och filtrera resultat som andra har publicerat, meddelade för några timmar sedan att investeringen på 1,6 miljoner dollar av företaget är bekräftat NEA ( New Enterprise Associates) tillsammans med den redan Silk Atomico investeraren och ytterligare tre investerare: Anil Hansjee, tidigare chef för Google inom företagsutveckling, privat investerare Jens Christensen och Philippe Cases, entreprenör och VD för Spoke Software. Alla avser att hjälpa Silk att expandera och förbättra sin infrastruktur och utveckling.

Silk har utvecklats sedan 2009 och sedan dess har dess utveckling varit mycket gynnsam: i april 2011 vann den redan Best Overall Startup-utmärkelsen och i maj i år lanserade den den öppna betaversionen för allmänheten (du kan registrera dig här).

Med Silks VD och medgrundare Salar al Khafaji,

Vi arbetar mycket hårt för att göra det enkelt att skapa och söka efter organiserad information, […] och vi är mycket glada över att NEA har beslutat att samarbeta med oss ​​i detta initiativ och att Atomico har beslutat att fortsätta med sin investering.

Länk: SilkApp