Native Clip Board, ett rikt urklipp för Android med flera kopior och en flytande panel

infödda urklipp

Native Clip Board är en användbar applikation för Android som låter dig lägga till mer funktionalitet till det vanliga Urklipp och berika det även med en flytande panel där det är möjligt att kopiera flera textklipp samtidigt, redigera dem och klistra in dem på andra platser.

Efter installationen av appen måste du bara gå till avsnittet med Tillgänglighet inuti Android-inställningspanelen för att aktivera den. Med detta kommer du att kunna kassera det som samlas på klippbordet och visa det på skärmen, särskilt eftersom den flytande panelen kan öppnas genom att välja ett ord eller en fras och dubbelklicka på det valet.

Inte i alla appar flyter med vissa begränsningar, till exempel om dubbeltrycket är reserverat för en annan åtgärd, men i Gmail och andra verktyg där text är nödvändig, kommer det inte att vara ett problem. Men det är minst eftersom appen i alla fall alltid kan öppnas separat för att ge den full användning.

Hur som helst, allt du behöver göra är att kopiera, kopiera och kopiera så mycket du vill, och alla kopierade klipp kommer att gå till panelen Native Clip Board där varje klipp visas i ett färgstarkt kort. Genom att klicka på något av korten öppnas de för att se dem i full storlek (t.ex. om den kopierade texten är mycket lång) samt för efterföljande redigering (valfritt).

Resten är att hantera de kopierade klippen från dina färgglada kort inklusive ta bort dem bara genom att skjuta dina kort, markera (pinnat) de viktigaste specifika korten eller klippen, och kopiera och klistra in till något annat utrymme som krävs.

När det gäller konfigurationer kommer Native Clip Board att göra det möjligt att ändra standardfärgen på korten, begränsa antalet textklipp som ska sparas i historiken och definiera bland annat klippens organisationsregel.

Mer information: Native Clip Board i Play Store | Goes: Android Police