Nästa iPhone kan få en ny ultra vidvinkelkamera

smartphone-1894723_1280

Det finns mindre och mindre kvar för september att anlända, och med det, en ny upplaga av Apple-nyckeln. Och även om det fortfarande finns några månader framåt, förbereder sig Internet redan på några av de saker som Apple kan presentera i sin nya utgåva, inklusive en förnyelse av sina mobila enheter.

I det här sammanhanget, 9to5Mac Det återspeglar vad Apples analytiker Ming-Chi Kuo pekar på som en modernisering av iPhone-enheter, med särskilt fokus på kameror.

Kameraförstoring

I detta avseende påpekar han att efterföljarna till iPhone XR, iPhone XS och XS Max kommer att ha en renoverad frontkamera, som går från 7MP till 12MP med en sensor med fem element istället för fyra som hittills.

Men det mest intressanta kommer med de bakre kamerorna. Vid denna tidpunkt påpekar han att efterföljarna till iPhone XS och XS Max kommer att ha en ytterligare tredje kamera, med ultra-vidvinkel bländare, som redan har hänt med en serie Android-telefonmodeller, med en Sony-sensor på 12 MP.

Bildkredit: 9to5Mac

För sin del kommer efterföljaren till iPhone XR också att ha en extra kamera på baksidan, så att den äntligen får två bakre kameror.

Kuo antyder också den mörka beläggningen på kamerasystemet och erbjuder attraktiv och diskret estetik till enheter. Med allt påpekat av honom har alla rykten som har gått runt nätverket hittills bekräftats.

Men som alltid kommer vi verkligen att veta vad Apples nya mobila enheter kommer att erbjuda när företaget officiellt presenterar dem i sin keynote i september, även om vi kanske redan kan gå med förutfattade idéer om vad vi kan se.