Nämn – nyckelord nämner övervakningsverktyg på webbplatser

Nämn - nyckelord nämner övervakningsverktyg på webbplatser

Om vi ​​vill veta varifrån vårt varumärke heter, vårt företag eller någon term som är relaterad till oss. Mention.net är ett alternativ att överväga. Applikationen körs som en applikation för vårt operativsystem, den är multiplatform, som ett tillägg för Google Chrome eller via webben.

När vi har installerat applikationen eller tillägget skapar vi vårt eget konto och börjar lägga till våra egna varningar, där vi konfigurerar en serie parametrar, inklusive angivande av de nyckelord som ska följas. När varningarna har konfigurerats och enligt de källor som vi har angett kommer dessa poster omedelbart att komma ut där de har citerat nyckelorden av vårt intresse och få tillgång till det ursprungliga innehållet, oavsett om de kommer från blogginlägg, forum, webbplatser, sociala medier etc.

Vi har också samarbetsfunktioner, där vi kan lägga till användare och även uppgifter som vi kan tilldela dem. Den har en gratis plan som tillåter upp till 500 omnämningar per månad, och resten betalar planer enligt antalet månatliga omnämnanden.

I grund och botten är dessa huvudfunktionerna och sanningen är att den fungerar ganska snabbt för att få information, perfekt för att fullgöra sitt uppdrag att varna oss i realtid när det nämns några nyckelord som anges i varningarna.

Länk: Officiell webbplats för omnämnande | Går: Piczos