Några knep för YouTube som du inte kände till

Fullständig recension av Huawei Watch GT

I dagens video har vi Youtube som huvudpersonen.

Vi rekommenderar några knep som du kan använda varje dag för att få ut det mesta av upplevelsen inom plattformen.

Eftersom hur man skapar gifs enkelt från vilken video som helst, till hur man får undertexter Av låtarna vi lyssnar på kommer vi att kommentera några resurser som, utanför plattformen, hjälper till att utöka dess funktioner.

I vissa fall är de kromförlängningar, som den som tillåter youtube-videon flytande på sidan så att vi kan fortsätta surfa utan att tappa bort den aktuella videon.

Vi anger också hur kan vi identifiera vilken melodi som helst eller en låt som spelas i bakgrunden i vilken video som helst, det finns en applikation speciellt utformad för detta ändamål.

Förutom dessa externa appar berättar vi, i samma video, tre påskägg Dolda på Google-plattformen, hemligheter som kan visas när du söker efter vissa nyckelord, så att resultatet kan vibrera eller visas med speciella färger, till exempel.

YouTube är inte särskilt känt för att låta andra ändra sin plattform med externa verktyg, så det är möjligt att vissa av dessa applikationer slutar fungera i framtiden, men idag gör de perfekt sitt jobb.