Några användbara Telegram-bots för våra resor

TelegramBotStore

Eftersom vi redan har kunskap eller uppfattning om de saker som bots kan tillåta oss i de olika meddelandetjänsterna är det inte överflödigt att känna till några av dem så att vi kan använda dem när som helst. I den meningen kommer vi att erbjuda dig en kort lista med intressanta bots för Telegram som ska beaktas om vi vill resa.

Vi börjar med OpenStreetMap-botten, som gör det möjligt för oss att söka över alla delar av världen och få länkar, kartor och data relaterade till dem. Denna bot har stöd för det spanska språket.

Om vi ​​redan har bestämt oss för att besöka en viss plats finns det inget bättre än att hitta ett hotell till ett attraktivt pris. I detta avseende kan vi från hotellrabatter hitta hotell som har rabatter från alla städer i världen. Dessutom, när vi väl är på destinationen finns det alltid möjligheten att besöka olika intressanta hörn som det erbjuder oss. Det är av den anledningen som Travel Advisor rekommenderar några platser att besöka.Om vi ​​också vill utöka informationen från vilken plats som helst eller om något vi vill ha, har vi också Wikipedia-sökbot för att utföra de sökningar vi behöver, och även med GO Robot kan vi hitta resultat från Google och Wikipedia i våra sökningar, utöver har andra funktioner.

Om den plats där vi ska tala engelska och detta språk inte är bra för oss, kan vi alltid öva det med Andy för att lämna bättre förberedda. Enkel engelska är ett annat alternativ att överväga. Dessutom kan vi med PronictionBot känna till uttalarnas uttal på olika språk eftersom det omvandlar texter till ljud.

Slutligen gör det aldrig ont att veta hur länge det kommer att vara där vi kommer att vara. I den meningen kan vi räkna med den meteorologiska prognos som Weatherman erbjuder.