Nabi Compete, nya armband för övervakning av barns fysiska aktivitet

NabiCompete

Fuhu, tillverkare av Nabi-tabletter, fokuserad specifikt på barn, riktar sig än en gång till denna sektor av befolkningen med lanseringen av en ny elektronisk enhet, eftersom den idag har lanserat Nabi Compete, sitt paket med smarta armband för barn. Ja, smarta armband speciellt för barn från sex år och uppåt. Eftersom det inte kunde vara annorlunda, antar dessa armband ett barnsligt utseende tack vare de olika färgerna som finns tillgängliga för både armbanden själva och kepsarna själva, vilket gör det möjligt att skapa olika färgkombinationer.

Nabi Compete är också tillgänglig från sin egen mobilapplikation för Android och iOS, inte tillgänglig internationellt, där barn kan kontrollera resultaten av alla fysiska övningar de gör, bland annat delta i spel och tävlingar, allt under ett helt barnsligt gränssnitt , med mycket färg och olika animationer.

Anslutningen mellan armband och mobiltelefoner görs via Bluetooth. Dessutom kommer armbanden att drivas av ett knappbatteri, som sätts in på ett sådant sätt att de mest nyfikna barnen inte kan nå dem och ger skydd åt det.

På detta sätt kommer barn att lära sig att utföra fysiska övningar med jämna mellanrum, mentalisera sig för att upprätthålla en hälsosam livsstil samtidigt som de har kul och deltar i olika utmaningar och vinna en serie virtuella utmärkelser för det.

Fuhu gör Nabi Compete-paketet med två armband tillgängliga till ett pris av $ 39,99 i butikerna Target och Best Bu, tillgängliga för den amerikanska marknaden.