contador de visitas Skip to content

MyScript Calculator – miniräknare för Android och iPhone som känner igen vad vi skriver med fingret

myscript

Mobila miniräknare finns det många, men få MyScript, en juvel som, tillgänglig för Android och iPhone, känner igen siffrorna vi skriver med fingret och genererar resultatet omedelbart.

Vi kan skriva vilken operation som helst, inklusive triginometriska funktioner, kvadratrötter, logaritmer … när vi skriver visar den vad den har känt igen och begär värden som vi kanske har glömt, som du ser på skärmdumpen nedan.

Det är inte som Wolfram, det löser inte ekvationer eller tillåter någon typ av variabel, men det kan utföra alla operationer inklusive alla parenteser som vi anser nödvändiga, vilket hjälper till att få lösningen på operationer som med traditionella räknare skulle ta oss lång tid att hitta.

Det är en applikation som utvecklats av Vision Objects, ett franskt företag som skapades 1998, med mer än 100 anställda idag, specialiserade på teknik som känner igen handskrivna karaktärer. De lanserade MyScript Stylus för PDA 2000, teknik som har integrerats i olika system för att söka efter information och skapa digitala texter snabbare och bekvämare. På denna Wikipedia-sida kan du se utvecklingen för företaget.

På webbplatsen Vision Objects kan du se andra system som har skapats med hjälp av teckenigenkänning, inklusive SDK så att det kan integreras i våra egna applikationer.