mylovelyparent

myLovelyParent – Så att våra ensamstående föräldrar kan träffa människor online

mylovelyparent

myLovelyParent är en webbplats som lanserades av Matt Conolly i syfte att få ensamstående föräldrar, hosta och mostrar att hitta andra människor att prata med, träffa och starta ett förhållande med, allt med vår hjälp.

Det är barnen eller släktingarna som gör beskrivningen av den enskilda personen, och de måste vara över 18 för att skapa en profil. Detta kommer att inkludera en vision av föräldrarna av barnen och några detaljer om personlighet, hobbyer, status och allt vi vill diskutera för att hitta en partner för den älskade. Vi måste också spela in en del data, eftersom vi kommer att ansvara för online-kontakt. Registreringen kan ske på samma webbplats eller, om vi föredrar det, via Facebook eller Twitter.

Vi kommer inte att ha problem med sekretess, eftersom profiler och personuppgifter endast kan visas av andra medlemmar. Tjänsten kommer att vara gratis i tre månader och efter denna testperiod kan vi betala olika avgifter.

För närvarande är det tillgängligt i Storbritannien, USA, Kanada, Irland, Australien, Sydafrika och Nya Zeeland, även om vi kan prenumerera på att meddela oss när det är tillgängligt i vår region.