MyHeritage och FamilySearch samarbetar för att dela mer än 2 miljarder register

genealoga

Eftersom Mitt arv (myheritage.es) berätta om den strategiska alliansen med FamilySearch.org, den största och äldsta släktforskningsorganisationen i världen, tack vare vilken de kommer att kunna utbyta mer än 2 miljarder världsrekord bland sina tekniska verktyg (mer än 70 miljoner i Latinamerika).

Nu kommer människor i Latinamerika att kunna söka släktingar och förfäder i en stor samling historiska register, inklusive civila, äktenskapliga, militära register och upptäcka mer om deras familjehistoria, tillsammans med vår avancerade teknik. motsvarande, vilket gör genealogisk sökning enklare och mer spännande.

Detaljerna om föreningen diskuteras i anteckningen som skickats till oss: MyHeritage kommer att erbjuda FamilySearch tillgång till sina tekniska verktyg och FamilySearch kommer att dela miljarder världshistoriska register och profiler på släktträd, som sträcker sig över hundratals år, med MyHeritage.

Dessa poster läggs till i SuperSearch, MyHeritages historiska sökmotor, och jämförs med släktträd i MyHeritage.

Målet med MyHeritage att bli den viktigaste globala destinationen på Internet för att upptäcka våra rötter, för detta fortsätter de att försöka få världens största samling av register och släktträd som är tillgängliga för sökningen, och med denna förening verkar det som om de inte har många hinder för att uppnå det.