Musicness, ett nytt spel för musikälskare [iOS]

musikalitet

Vi presenteras Musicness (musicnessapp.com) som ett trivia-spel om musik som föds idag i appstore. I applikationen måste vi välja de artister vi vill bli tillfrågade om, så att vi kan förklara oss som sanna fans och tillhöra en offentlig ranking för varje artist.

Att kunna välja artister och bara spela med de vi känner är något som man inte ser i denna kategori. Det gör att vi kan utmana vänner och fans av samma artister runt om i världen, ett sätt att verifiera vem som känner till det arbete som utförs av var och en.

Rankningen uppdateras i realtid, så när vi får frågorna rätt kommer vi att kunna se hur vi kom på den internationella listan. Om vi ​​lägger till vårt Twitter-konto kommer vi till och med att namnges av @musicnessapp när vi når en bra position och konstnären i fråga kommer att meddelas om prestationen, så att han vet att det finns en superfan i detta nätverk.

Vi kan välja mellan flera typer av frågor, från vilka vi får lyssna på en låt och vi måste gissa motsvarande album till de som hänvisar till konstnärens historia. Det finns flera svårighetsgrader, men det är alltid gratis.

De säger att vi kan delta utan registrering och med försäkran om att inga personuppgifter kommer att lagras på vår enhet.