mText2Speech, för att översätta fraser och skapa lärdomar för olika språk

mText2Speech

I den globaliserade värld där vi lever är idealet att vi skulle kunna tala samma språk för att förstå människor från ett ställe med andra från någon annanstans i världen. Eftersom detta inte är möjligt, med tanke på mångfalden av tillgängliga språk över hela världen, är ett alternativ att använda språköversättare, som vi kan ha i form av applikationer för våra mobila enheter. Inom frasen översättningsapplikationer för olika språk har vi mText2Speech, en betald applikation, för $ 0,99, för iOS-enheter, vilket är ett av de mest kompletta alternativen som iPhone- och iPad-användare kan använda.

mText2Speech tillåter översättningar av meningar till mer än 90 olika språk, vilket kan göra översättningar både automatiskt och manuellt. Förutom att de erbjuder översatta texter till dessa språk kan de också konverteras till en naturlig röst, bort från den dåliga kvaliteten på rösttonerna som används av andra applikationer, som låter mer som robotröster.Dessutom används mText2Speech för språkinlärning, så det kan också fungera som ett verktyg för både lärare och elever, så att text- och ljudfiler till översättningar kan finnas som handledning och lektioner.

På samma sätt tillåter mText2Speech att skapa inspelningar av ett eller flera talade språk tillsammans med de bidrag som användarna kan göra med mikrofonerna på sina enheter. Applikationen kommer att ha sina register över de tre språk som används mest av varje användare.

Mobilapplikationen mText2Speech är tillgänglig via Apple App Store, kompatibel med iOS-enheter sedan version 6.1 eller senare.