MRW vill ta dina paket hem med drönare

MRW vill ta dina paket hem med drönare

MRW vill ta dina paket hem med drönare

Transportföretaget MRW ansluter sig också till initiativet att skicka kondroner.

En av användningarna som kan användas på drönare skickar paket Ultra snabb. Det är inte första gången vi läser om ett företag som studerar denna möjlighet.

Bland dem är Google, som vill lansera sin drönartjänst 2017, Amazon och din leveransdron är det till och med pass som har testprogram, som DHL i Tyskland eller Singapore postsystem. Det spanska transportföretaget MRW ansluter sig till HEMAV för att undersöka genomförbarheten för drönartransporter.

Nödsändningar med drönare

Vi kommer inte att se på kort eller medellång sikt himmelens städer fulla av drönare laddade med paket, men denna lösning övervägs vid leverans på landsbygden eller svår åtkomst, liksom i nödsituationer när framför allt hastigheten råder.

HEMAV är ett annat spanskt företag specialiserat på användning av drönare och som har godkänts av State Area Security Agency, tillsammans med MRW genomför de de första bevisen på hur detta skulle vara drone leveransservice.

Dock, den största nackdelen Det är inte transportprocessen, eftersom nuvarande drönare redan kan bära flera kilo, nå stora höjder och röra sig i hög hastighet, men gällande lagstiftning, som inte överväger dessa operationer.

Tror du att droneleveranser kan vara användbara? Det råder ingen tvekan om att dess användning för akutleveranser (såsom läkemedel eller akutmedicinsk utrustning) är mycket intressant, även om dess användning i stor skala måste övervägas.