Mr. Teide, en resor och semester BOT på spanska

Ejemplo de conversación con Mr. </p><p>Teide

Exempel på konversation med Mr.

Teide

Vi presenteras med Mr.

Teide, en ny satsning i en sektor i konstant tillväxt: bots, och i det här fallet med ett intressant förslag som hjälper till att utöka möjligheterna för Facebook Messenger.

Det är en bot, tillgänglig på m.me/mrteide, som gör det möjligt för oss att söka efter flygplan och hyrbilar från nämnda messenger-program.

Vi kan kommunicera med honom på ett naturligt språk, så vi förstår fraser som:

– Jag letar efter en flygbiljett mellan Sevilla och Teneriffa den 20 januari för 1 vuxen, 2 barn och en bebis. – Jag vill resa till London om en vecka. – Flygbiljett till London den 10 oktober. – En biljett till plan mellan Madrid och Barcelona mellan 20 december och 26 december. – Jag vill hyra bil mellan 20 februari och 30 februari etc.

I de genomförda testerna kan vissa fel hittas, såsom repetitiva frågor eller fel vid tolkning av prepositioner, men i allmänhet är det lätt att få resultat, vilket framgår av skärmdumpen ovan.

Det finns inte många robotar som är inriktade på resor och semestervärlden, mycket mindre på vårt språk, så det här alternativet uppskattas, även om det för närvarande är i beta, planerar det redan att integrera hotell och andra intressanta platser i en framtid.