Mozilla innehåller ett nytt, smidigare installationsprogram som ett test i utvecklingsversionen av Firefox

Mozilla innehåller ett nytt, smidigare installationsprogram som ett test i utvecklingsversionen av Firefox

Har vi laddat ner lämpligt Mozilla Firefox-installationsprogram för vår plattform? Om vi ​​någonsin har ställt oss denna fråga kommer vi snart att sluta ställa den. Och det är att Mozilla har lanserat ett nytt installationsprogram, dess stubinstallatör, som är en liten körbar som kommer att ha ansvaret för att upptäcka plattformen där den körs, och därför välja de filer som är lämpliga för installationen automatiskt, vilket påskyndar installation snabbt och enkelt.

Ditt nya installationsprogram är nu tillgängligt i utvecklingsversionen för tillfället för Windows, vilket anger nödvändiga instruktioner för användning och senare respons av användare via deras kvalitetsblogg.

För närvarande är det inte känt om det kan visas i andra operativsystem, även om det visas för The Next Web, om det visas för Mac-system, kan det använda Apple AppStore för att styra installationen, även om det inte är känt i vilken utsträckning Punkt Apple kan tillåta att det införlivas före sin frigid kontroll av sin applikationsplattform.

Med den här nya lösningen kommer du att ge användarna lite datorkunskap om korrekt installation av Firefox och dess efterföljande uppdateringar utan att orsaka dem verklig huvudvärk.

Länk: Bloggannons för Mozilla-kvalitet | Går: TNW