Motion AI lanserar sin Smooch-integration för att skapa bots visuellt och ta dem till olika kanaler

motionai-smooch

Motion AI är en plattform som är specialiserad på att skapa bots visuellt, det vill säga det kommer inte att vara nödvändigt att använda programmeringskoder eftersom det bara är nödvändigt att skapa flödesscheman för att ha dem.

Idag har de lanserat sin integration inom Smooch-plattformen, som vi redan pratade om vid ett tillfälle.

Tanken är att användare kan skapa sina egna bots visuellt, utan behov av en kod, och kan få dem att fungera genom att ta dem genom flera kanaler, vare sig det är meddelandetjänster som Telegram, WeChat eller Messenger, bland annat via SMS, via e-post och via många andra plattformar.Till att börja med är det nödvändigt att ha ett användarkonto i Smooch, vilket kan göras med Google-profilen eller traditionellt via e-post.

I vilket fall som helst kommer en bot att ha ansvaret för att konfigurera själva kontot genom en serie frågor och instruktioner som ska utföras via ett meddelandegränssnitt.

När konfigurationen är klar kommer användaren att komma åt sin kontrollpanel där nedan de kommer att hitta integrationen av Motion AI, där de tar dem för att skapa ett konto i den här tjänsten och kunna börja skapa sin egen bot visuellt.

På detta sätt är det troligt att vi kommer att se antalet bots växa, eftersom denna möjlighet är tillgänglig för fler tack vare den genomförda integrationen.