Mötesplatsen är på rätt spår

Mötesplatsen är på rätt spår

Den andra utgåvan av Meeting Point-programmet har precis börjat, främjas av ONO och organiseras av Pymecrunch, med huvudmålet att tillhandahålla en mötesplats mellan yrkesverksamma, experter och små och medelstora företag kring den senaste IKT-tekniken.

Den nuvarande krissituationen gynnar ett nytt affärsekosystem, där endast de som anpassar sig till en ny, mer smidig och effektiv modell kan överleva och växa. Genom dessa träningsevenemang, med stöd av bloggen samt ett Twitter-konto och Facebook-sida, föreslår Meeting Point ett helt handlingsprogram med fokus på olika aktuella frågor inom ramen för verktyg och resurser på internet.

Varje mötesplats utvecklar sin agenda enligt fyra steg: Workshops om specifika aspekter av evenemangets tema. Rundbord eller presentation på en debattlinje baserad på tekniken som diskuteras vid evenemanget. Startforum, där projekt presenteras och det finns förslag och frågor från investerare med en teknisk profil. Cocktail och nätverk, för att diskutera allt som kan ha lämnats i rörelsen.

Den 26 april ägde säsongens första mötesplats, om elektronisk handel, rum.

Nästa evenemang som kommer att hållas under maj och juni kommer att vara: Smarta städer: 17 maj. Barcelona.SME i sociala nätverk: 29 maj. Madrid.SaaS och appar, tjänster och försäljning på nya plattformar: 19 juni. Madrid.

Registrering är nu öppen för nästa maj-evenemang, både i Barcelona och Madrid. Exklusivt för läsarna av Wwwhats new blir registreringen helt gratis med koden WTSN-MP12.