Moovia, mellan sociala nätverk och projektledningssystem

Moovia, mellan sociala nätverk och projektledningssystem

När vi tänker på sociala nätverk för proffs, kommer Linkedin eller Xing vanligtvis till vårt minne, plattformar för att skapa kontakter, inte för lagarbete.

Det är vad moovia.com vill ändra, ett projekt som föddes i Brasilien som tillåter användare att visa sina färdigheter och talanger och skapa ett nätverk av kontakter, bygga upp sitt professionella rykte baserat på feedback från andra användare, träffa begåvade människor för att bilda team, delta i projekt och utföra önskat arbete.

En av grundarna, Rodrigo Griesi, definierar projektet som ett socialt nätverk som fokuserar på att få saker att hända.

I alla projekt som utförs i Moovia levererar människor uppgifter, bygger värde genom sitt arbete, planerar tillsammans, diskuterar idéer och applåderar andra teammedlemmars prestationer. Som ett resultat ges konstant feedback om arbetet för människorna omkring oss. Således får människor som faktiskt levererar och producerar, de som får saker att hända, värde.

Vi har alltså ett verktyg som kan gå in i kategorin projektledning, jobbportaler och företagens sociala nätverk, som redan har mer än 6000 idéer och 4000 arbetsytor värd på plattformen, 7000 medlemmar, mer än 30 000 utförda uppgifter och användare från olika länder. av världen.