MomentCam låter dig nu skapa animerade GIF-filer

momentkamera

Låt oss komma ihåg lite om banan för Mo Man Xiang Ji – MomentCam: Mo Man Xiang Ji kom till oss som en populär och rolig fotoretoucheringsapp med rungande framgång i Kina, senare släppt i den amerikanska versionen MomentCam.

Båda applikationerna för iOS och Android gör det möjligt för oss att konvertera foton till anpassningsbara teckningar med ansiktsigenkänningsteknik, med ett stort utbud av retuscheringsalternativ till vårt förfogande. Och om möjligheterna att redigera i MomentCam var få, läser vi nu i TNW att applikationen är uppdaterad för att erbjuda oss möjligheten att skapa animerade GIF-filer, som ligger i kategorin Uttryckssymboler.

En gång i det nämnda avsnittet måste vi ta ett foto av oss själva och automatiskt placera vårt ansikte på en slumpmässig animerad karaktär, som vi sedan kan välja efter vår smak. Vi kan välja mellan ett galleri med 144 olika GIF, förutom att kunna välja frisyr och göra andra justeringsalternativ, som att justera ansiktsstorleken till bilden. Slutligen får vi spara GIF och dela resultatet på sociala nätverk, inklusive Facebook, Twitter, Instagram och WeChat (en obligatorisk integration med tanke på den senare populariteten i Kina).

Vi påminner dig om nedladdningslänkar för applikationen för iOS i iTunes och för Android i GooglePlay.