Mobiltelefontillverkaren Elephone säger att dess S7 är "explosionssäker"

elefoner7

De viktigaste tillverkarna av mobiltelefoner kommer att behöva hålla ett noggrant öga på nästa enheter som de lanserar på marknaden eftersom de befinner sig i ett alltmer konkurrenskraftigt segment, som hittills existerar en mängd tillverkare av mobiltelefoner av kinesiskt ursprung som har varit stampar. I detta avseende kan alla mindre problem som kan visas på en telefon från någon välkänd tillverkare användas av kinesiska telefontillverkare för att få synlighet och försöka utvidga sin marknadsandel.

Eller om inte, fråga Samsung, sedan timmar sedan har Elephone utfärdat ett pressmeddelande för sin nya S7-modell, som redan finns tillgänglig i förförsäljningsfasen och påpekar att den är gjord explosionssäker, det vill säga dra nytta av allt fiasko lidit av Samsung med sin not 7 för att få synlighet, och förresten, försök att få nya användare. Om detta inte räckte, visar det sig att din nya S7-modell liknar Samsungs Galaxy S7 Edge.Så långt det är explosionssäkert påpekar Elephone att det har ett tredubbelt lager av explosionsskydd, där det första och andra lagret är, vad de kallar, explosionssäkert membran och det tredje är ett fodral. Tillverkad av slitstark TPU som sveper dem runt. I alla fall garanterar Elephone att batterierna i din nya S7 är säkra.

När du redan har angett några av de viktigaste specifikationerna, notera att det finns olika varianter, där alla, utom S7 Mini, kommer att ha en 5,5 ″ FullHD-skärm. När det gäller S7 Mini reduceras skärmen till 5,2 ″ även om den också är FullHD. Dessutom har dessa skärmar 3D-krökt glas och kommer att ha Gorilla Glas 3-skydd. När det gäller processorn kommer de att ha en Helio X20 64-bit med tio kärnor, förutom S7 mini, som uppfyller MT6737T med fyra kärnor och med en grafisk ARM Mali T880, även om S7 Mini också måste nöja sig med mindre, med ARM Mail T720 MP2.

Andra aspekter är tillgängligheten av en 13,0 MP af / 2.2 bakre kamera, medan den främre är 5 MP till f2.4, möjlighet att utöka intern lagring upp till 128 GB per microSD, 4G-stöd, dubbelt SIM-kort, sensorfingeravtryck integrerat i fronten knapp och litiumpolymerbatteri vid 3000 mAh, utom i S7 Mini, som är 2450 mAh, som stöder båda fallen snabb laddning.

När det gäller de olika varianterna finns S7 i guld, blått, svart och grönt, vars kapacitet varierar mellan 2 GB RAM och 16 GB intern lagring endast för den gyllene S7 upp till 4 GB RAM och 64 GB internt lagring tillgänglig på alla S7. S7 mini, å andra sidan, uppfyller en enda konfiguration på 2 GB RAM och 32 GB internt minne, endast tillgängligt i blått.

När det gäller operativsystemet kommer alla att ha Android 6.0, och när det gäller priser börjar de från 139,99 USD och uppåt.