Mobile Mockup

Mobile Mockup Maker, ett enkelt verktyg för att skapa mockups på några sekunder

Mobil Mockup

Om du spelar en app för mobila enheter och letar efter eleganta sätt att presentera den har du förmodligen använt olika verktyg för att skapa mockups. Som tur är, på Internet hittar vi många gratis plattformar, och för några månader sedan gjorde vi ett urval med de mest intressanta. Idag utökar vi listan med Mobil Mockup Maker, en plattform för skapa mockups professionella mobilapplikationer.

Utan tvekan en av de saker som har fått vår uppmärksamhet mest Mobil Mockup Maker det är dess enkla funktion. Faktum är att verktyget har utformats så att vi kan skapa våra egna mockup på några sekunder. För detta behöver vi bara ladda upp den bild vi vill använda och justera en serie parametrar tills vi är nöjda med resultatet.

Specifikt låter webben oss ändra hur den uppladdade bilden anpassar sig till enhetsskärmen och ändra bildens bakgrundsfärg. Faktum är att vi kan ange den exakta hexadecimala koden för den färg som vi vill använda. Också, Vi kan också ändra färgen på smartphone. Slutligen måste vi bara klicka på knappen Ladda ner mockup för att ladda ner resultatet till vårt team.

Vid denna tidpunkt kan vi inte förneka att vi står inför ett av de verktyg som är värda att spara i favoriter, eftersom det kan få oss ur problem vid mer än ett tillfälle. Om du vill titta på dess funktion kan du prova det via följande länk på webbplatsen för Mobil Mockup Maker.