Mo, för att generera slow motion-bilder mycket enkelt

MO

Om vi ​​ser tillbaka ser vi hur intresset för rörliga bilder har ökat, både med lanseringen av nya plattformar och anpassningen av befintliga.

Förutom de tjänster och applikationer som vi redan vet att spela med rörliga bilder, antingen genererar GIF-filer som spelas i en loop eller genererar långsamma och snabba inspelningar av olika ögonblick, finns det också andra applikationer som är värda att överväga, till exempel Mo, som syftar till att göra rörliga bilder i slow motion-looping som GIF eller som ett videoklipp lika enkelt som att ta en enkel fotografisk inspelning.

Tillgänglig för tillfället som en applikation för iOS, även om den väntar på att släppa motsvarande version för Android-plattformen, genererar Mo inspelningar på tre sekunder under de ögonblick som önskas på det enkla sättet som att trycka på en knapp för att ta ett fotografi.

, utan att redigera, senare kunna dela dessa ögonblick som GIF-filer eller videor genom olika applikationer.

I den meningen bör det noteras att på Instagram, Vine eller Tumblr kommer de olika ögonblicken att delas i videoformat, beroende på själva applikationens profil.Mo tillåter alternativ så att användare kan införliva filter och övergångar innan de delar sina ögonblick, och till och med ta flera bilder för att gå med i en videomix.

Mo är tillgänglig i sin version 1.0 gratis via Apple App Store, eftersom det är nödvändigt att ha en iOS-enhet under version 8.0 och senare.