Minutmenyplan – planera dina månatliga måltider

Minutmenyplan - planera dina månatliga måltider

Ett av de dagliga problemen som måste mötas dagligen är valet av mat att göra, något som kan korrigeras med hjälp av Minute Menu Plan, en onlineapplikation som möjliggör månatlig måltidsplanering baserat på recept tillgängliga i samhället själv, med olika typer av filtrering för åtkomst, eller välja de favoritrecepten. När någon månadsplanering har gjorts kan den delas på sociala plattformar.

Men förutom att tillåta månadsplanering av måltider, både till frukost, lunch och middag, tillåter Minute Menu Plan också att skapa en inköpslista för ingredienser som kan skrivas ut eller till och med nås via mobila terminaler.

Nu är det dags att prata om kostnaden för denna grupp, eftersom användaren kan välja att vara en del av gruppen, för vilken kostnaden är noll, eller betala en årlig prenumeration på $ 50. I det första fallet måste användaren ange ett recept för att vara berättigad till resten av gemenskapsfunktionerna. I det andra fallet kommer det att ha preferens i stödet, liksom i tillgången till nya funktioner.

Visserligen är den visuella layouten lite besvärlig, särskilt på huvudsidorna, den är lite besvärlig, även om den kan användas perfekt.

Länk: Minutmenyplan | Går: Överklagande