Minube presenterar sina sociala reseguider på flera språk

Minube presenterar sina sociala reseguider på flera språk

Från de mer än 250 000 resenärer som utgör minube.com visas Minube Social Travel Guides på flera språk, guider gjorda från resenärer till resenärer där fans av resande världen förklarar och delar i detalj sina bästa upplevelser, fotografier och information med andra resenärer.

De är de sociala reseguiderna som vi presenterade för ett par månader sedan, översatta till flera språk. Så snart de kom ut tilldelades de årets bästa app för appdatumet, direkt efter att Apple gav oss årets bästa app 2011 för vår andra mobilapp.

Guidernas organisation är optimal för att planera en resa efter tema, eftersom de är indelade i var man ska äta, var man ska sova, vad att se etc, och om vi är intresserade av något särskilt av allt som vi läser och hittar i dem, kommer vi att kunna spara all information som kommer att locka vår uppmärksamhet i ett avsnitt som heter Favoriter. Varje webbplats, rekommendation och plats har en bifogad karta så att vi kan lokalisera oss i området och med ett fotogalleri.

En av de mest nyfikna och obscena sakerna med Guas de Minube är att vi i applikationen hittar mycket speciella miniguas för att upptäcka städer från en annan synvinkel och på ett märkligt sätt, till exempel en väg från hamburgare till hamburgare i Madrid, eller en rutt i Barcelona special för att upptäcka Gaud.

[…] gratis, tillgängligt offline, skapat med det bästa innehållet från resenärer i vårt samhälle, med fantastiska foton, med en karta att navigera … och inköp av Inn-app, så att varje guide har tematiska guider som skapats av resenärer som därför blir författare av reseguider och dessutom kan de tjäna pengar för det (vi gör intäktsdelning med dem).

Guiderna fanns redan på spanska och har nu släppts på engelska, franska, portugisiska-brasilianska, italienska och tyska och kommer snart att översättas till fler språk.

Idag är de översättningar, men vi vill göra appen global och skapa ett internationellt samhälle som gradvis skapar fler och fler guider för fler och fler destinationer.

Länk: MinubeApp