minube, applikation för att organisera resor, lanserar version för surfplattor

minube

mitt moln Det har gått sex år som en av huvudapplikationerna i kategorin reseplanering. Med inbyggda appar på smartphones har det tilldelats av Apple och Google 2011 respektive 2013, och har redan mer än 2 miljoner nedladdningar över hela världen.

Därifrån kan vi få detaljerad information om mer än 600 000 platser på vår planet, med 1,5 miljoner bilder och ett avsnitt där vi kan upptäcka innehåll baserat på vårt sinnestillstånd, avstånd eller antal tillgängliga dagar.

Nu lanserar minube sin första applikation för Android-surfplattor och iPad, så att användargemenskapen, som redan når en miljon människor, kan använda plattformen från dessa enheter, planera både platserna som ska besökas vid nästa resa och hotellen att sova , restaurangerna att äta eller de aktiviteter som kommer att genomföras.

De inkluderar i denna version den sociala funktionen, där varje resenär har en offentlig profil att dela och rekommendera, vilket hjälper till att hitta andra människor med liknande smak. I applikationen kan vi se avsnitten Bäst, var man ska äta, vad man ska se och vad man ska göra, hotell och listor, vilket ger tillgång till personliga planer som föreslagits av resenärer. Dessa rekommenderade platser kan ses från en interaktiv karta som låter oss spara i våra egna listor vad vi ser i systemet, skapat av andra människor.

Slutligen låter applikationen dig också boka hotell utan att lämna systemet, med priser, tillgänglighet, tjänster som erbjuds och rekommendationer från andra användare som var där.

Här är nedladdningslänkar: Android och iPad