Microsoft vill integrera Kaizala, dess professionella meddelandeapp, i Microsoft Teams

Kaizala

Kaizala, den säkra meddelandeapplikationen för arbete, född som ett Microsoft Garage-projekt och ursprungligen riktad som en produktivitetsapplikation för den indiska marknaden nästan i slutet av året 2017, fortsätter att utvecklas efter att de senaste åren har nått nya marknader, dessutom att lansera sin betalda version som en del av Office 365-erbjudandet.

Microsoft har kommenterat att dess professionella meddelandeprogram nu expanderar globalt. för kvalificerade företagskunder från Microsoft 365 och Office 365, anländer till 40 olika språk och till mer än 180 världsmarknader.

Också, du får en mängd nya funktioner, inklusive stöd för nämnder, möjligheten att radera meddelanden inom en timme efter att de har skickats, möjligheten att göra anteckningar på bilder eller till och med 1: 1-riktiga videosamtal, bland andra.

Också, Webversionen, som lanserades i mitten av december förra året, utvecklas också till att nu vara tillgänglig i den offentliga förhandsgranskningsfasen. och blir tillgängliga för alla användare i slutet av detta kvartal.

Kaizala och hennes framtid som en del av Microsoft Teams

Nu, med tanke på överlappningarna i funktioner mellan Kaizala och Microsoft Teams, har Microsoft meddelat sin avsikt för att göra Kaizala till en del av Microsoft Teams gruppchattprodukt.

I detta avseende påpekar de att ta Kaizala-funktioner till Microsoft Teams som ett integrerat erbjudande, även om denna integration kommer att ta i olika faser under de kommande 12 till 18 månaderna.

Din specifika färdplan kommer att publiceras senare i kvartalet.

Vad som återstår att se är om Kaizala kommer att fortsätta vara en oberoende tjänst eller bara som en del av Microsoft Teams. Kanske handlar det om att vänta på att företaget ska göra ett specifikt uttalande om sina planer.