Microsoft släpper specialutgåvan av Minecraft för Apple TV

minecraft-appletv

Det roliga kommer närmare och närmare TV-skärmarna. Microsoft har just tillkännagett lanseringen av Minecraft: Apple TV Edition, det vill säga idag lanserar den en specialutgåva av sitt populära videospel Minecraft som kan spelas via Apples multimediecenter, Apple TV, kärleksfullt kallat av företaget som magiska svarta lådor. Minecraft: Apple TV Edition finns idag globalt till ett pris av $ 19,95.

Microsoft påpekar att det under en begränsad tid erbjuder sju intressanta element för användarna att anpassa och anpassa videospelupplevelser. I den meningen klargör Microsoft att Minecraft: Apple TV Edition har Holiday 2015, Town Folk och City Folk-hudpaket tillsammans med remixer av plast, natur, tecknad och festlig 2016.

Dessutom har Minecraft-versionen för Apple TV också den nya versionen av Ender, som når version 1.0 och också når Pocket- och Windows 10-utgåvorna. I detta avseende indikerar Microsoft att de kommer att fortsätta att utveckla nya uppdateringar som kommer att tillhandahålla användare gratis.

Slutligen påpekar Microsoft att den nya upplagan av Minecraft för Apple TV för närvarande inte har stöd för Minecraft Realms eller Xbox Live, även om de i framtida uppdateringar kommer att börja ha stöd för dem, men för närvarande har de inte erbjudit datum då de kommer att inträffa. sådana uppdateringar.

Det är en intressant lansering som tar Minecraft till de stora TV-skärmarna för alla de som redan har sina respektive Apple TV-enheter, och vem vet om också för dem som kan ta emot dem under hela julhelgen.