Microsoft Play, XBOX-spel redan på Windows 8 och RT

microsoftplay

Goda nyheter för videospelfans, och om du använder Windows 8 som operativsystem, ännu bättre.

Det nya operativsystemet fortsätter att expandera och har beslutat att ta nästa steg inom videospelvärlden en ny plattform som heter Play. Denna nya tjänst ger oss på datorer och enheter som använder Windows 8 (t.ex. surfplattan) de spel som produceras och distribueras av Microsoft på XBOX 360, särskilt några bra titlar från XBOX Live Arcade.

Hittills har de meddelat de första 15 titlarna som redan är tillgängliga på spel: Toy Soldiers, 4 Elements: Special Edition, Hydro Thunder Hurricane, Rocket Riot 3D, Reckless Racing Ultimate, Microsoft Solitaire Collection, Microsoft Mahjong, Microsoft Minesweeper, Taptiles, Adera, Pinball FX2, Wordament, Gunstringer: Dead Man Running, Ilomilo + och Skulls of the Dragon, som släpps den 30 januari.

Alla spel som nämns ovan är kompatibel med Windows 8 och RT förutom Toy Soldiers, som inte har RT-versionen. Vi kan ladda ner gratisversioner av dem alla, och de kan köpas individuellt i Windows AppStore. Förutom de första 15 titlarna som redan har tillkännagivits kommer vi att kunna se hur innehållet på plattformen utvecklas, eftersom planen är att många fler spel kommer att läggas till i den aktuella samlingen.

Länk: playxbla.com/windows8 | Går: TechTudo