Microsoft Office för iPhone är här

kontor

Microsoft Office-användare, Office 365-prenumeranter, kan nu redigera Word-, Excel- och PowerPoint-filer från sin mobila enhet, integrera med SkyDrive för att öppna och spara dokument på nämnda virtuella disk.

Applikationen, som redan finns tillgänglig på iTunes (för närvarande endast för USA), innehåller för närvarande inte någon hänvisning till Outlook, koncentrerad till de ovan nämnda dokumentredigeringsapplikationerna. Vi kan tillfälligt spara dokumenten på iPhone, men i slutändan når de alltid SkyDrive där, kom ihåg att vi har 7 gigabyte tillgängliga gratis.

Tanken är att den kommer att finnas tillgänglig i andra länder under nästa vecka, som kommenterad på mashable, men alltid tillgänglig endast för dem som redan betalar för Office 365-prenumerationen.

IPhone-användare som identifierar sig i den här nya applikationen räknas inte som en av de fem enheter som Office 365-prenumeranter har rätt till, så det kan installeras och användas på flera iPhones med samma konto som vi använder på datorer (ett konto kan vara används på upp till 5 iPhones).

Den här versionen är endast kompatibel med iPhone, det finns ingen speciellt designad för iPad, även om du alltid kan trycka på den klassiska 2x för att öka storleken.