Microsoft lanserar två nya mobilappar för småföretag

microsoft-anslutningar

Som vi redan vet lanserar Microsoft ständigt nya lösningar som är inriktade på att möta olika affärsbehov. I den meningen har företaget lanserat den här veckan två nya mobilapplikationer med inriktning på små företag i syfte att fortsätta hjälpa dem att växa sina affärer. Dessa två nya applikationer är endast tillgängliga för iPhone och är Microsoft Connections och Microsoft-fakturering, gratis från App Store.

När det gäller Microsoft Connections, tillgängliga för iOS 9 eller högre enheter, är tanken att bygga kundlojalitet genom belöningar. För att göra detta måste företag skapa remisskampanjer och spåra resultat. För tillfället kan denna applikation användas av utvalda Office 365 Business Premium-prenumeranter.Och med avseende på Microsoft Fakturering, tillgänglig för iOS 8 eller högre enheter, som namnet redan antyder, är det en applikation som har nödvändiga verktyg relaterade till fakturering. Bland annat kommer företag att kunna hantera sina kunder och skapa fakturor för de olika tjänster som tillhandahålls, inklusive en fullständig hantering av alla utfärdade fakturor och möjligheten att göra status för att få reda på status för sina egna företag.

Som vi säger är båda applikationerna redan tillgängliga gratis från Apple App Store och riktar sig till små företag för att hjälpa dem att växa i sina respektive företag.

Dessa applikationer är förutom andra applikationer och tjänster som lanserats på senare tid som också riktar sig till småföretag själva. Med tanke på de ansträngningar som företaget investerar i den här sektorn är det troligt att vi i framtiden kommer att se fler applikationer så att små företag kan hantera alla aspekter av sina affärer från handflatan var de än är.