TEKNOLOGISK

Microsoft lanserar Office 365 på nya marknader, lanserar Solitaire på Android och iOS och mer

Bild: Gráfica de disponibilidad de Office a nivel global / Microsoft

Bild: Global tillgänglighetsgraf för Office / Microsoft

Microsoft ger oss en massa nyheter på olika fronter, där vi på produktivitetssidan har utökat Office 365 till tio nya marknader och till och med stöd för åtta nya tjänster i Microsoft Flow. Det lanserar också sitt Solitaire Collection-spel på Android och iOS.

Vi börjar med produktivitetsdelen med expansionen av kontor 365 till tio nya marknader, dessa är: Hutn, Kambodja, Grönland, Guadeloupe, Laos, Maldiverna, Martinique, Moçambique, Myanmar och Vatikanstaten. Med denna expansion stiger Office 365 redan till 150 marknader på 44 olika språk. Dessutom riktar Microsoft mångfalden av användare som använder Office 365 dagligen och når 1,2 miljarder människor världen över. För dagens expansion, enligt Microsoft, har ingenjörsarbete krävts för att lägga till stöd för nya kulturer, valutor och språk.Inte nöjd med den nya expansionen, Office 365 som en av de viktigaste plattformarna i företaget, från Microsoft meddelar att nästa år kommer det att nå ytterligare 97 nya marknader. Vi måste vara vaksamma.

Vi fortsätter nu med lanseringen av Microsoft Solitaire Collection, den moderna versionen av det mytiska Windows-spelet, för Android- och iOS-plattformar.

Enligt Microsoft har Solitaire Collection fem av de bästa kortspelen (Klondike, Spider, FreeCell, Tripeaks och Pyramid) integrerade i sig, och med tanke på att det är en app freemium, Android- och iOS-användare har fönstret för att ladda ner upplagan Premie fram till 31 december gratis, där förutom att inte behöva uthärda reklam, spelet ökar och mynten fördubblas för alla dagliga utmaningar. Observera också att den är kompatibel med Xbox Live-konton, så det finns möjlighet till synkronisering med spel som spelas från skrivbordet.

Återgår till produktivitet, Microsoft Flow, verksamheten IFTTT Microsoft har nu stöd för åtta nya tjänster, inklusive WordPress, Salesforce Chatter, Discus och HipChat, bland andra. Med stöd för dessa nya tjänster ökar det totala antalet tjänster som stöds till 72.

Och slutligen, som ett bonusspår, är det faktum att Fahad Al-Riyami, Microsofts teknologistrateg, har frågat Twitter-användare om de vill se Microsoft Edge för Android och iOS. 85% av deltagarna är för, även om det måste sägas att antalet deltagare i undersökningen inte är särskilt högt.

För tillfället är det en utforskning med inget klart för tillfället, särskilt när Microsoft vid den tiden lovade att det inte skulle ge Edge till versioner före Windows eller andra operativsystem. Som i framtiden ändrar de sina alternativ, man vet aldrig.

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS