Microsoft introducerar sina egna rörelsestyrare

ControladoresMovimientoMicrosoft

Vi har redan påpekat under de senaste två dagarna att Mixed Reality är en av Microsofts stora satsningar. För att slutföra pjäsen, aldrig bättre sagt, har företaget presenterat sina nya rörelsekontrollanter. Bäst av allt kommer dessa styrenheter att säljas i olika förpackningar till priser som är mycket överkomliga än konkurrerande rörelsekontroller, vilket öppnar dörröppningen till virtuell verklighet för fler människor.

Observera att dessa rörelsekontroller är kompatibla med Hololens förutom andra virtual reality-glasögon, som de från Acer. Genom att ha kamerorna integrerade i Virtual Reality-glasögonen behöver användarna inte externa kameror eller sensorer för att kunna använda de nya styrenheterna, vilket också undviker de komplexa tidigare konfigurationerna. Kanske dessa styrenheter kan tydligen likna de i tävlingen, även om sanningen är att den skiljer sig åt i deras funktion.Ett ställdon, en liten styrplatta, bland andra element som möjliggör en helt uppslukande upplevelse tillsammans med de sex frihetsgrader som de integrerade LED-ringarna tillåter, har integrerats i rörelsestyrarna själva. Tanken är att om styrenheter kommer in i synfältet för virtual reality-glasögon kommer själva systemet att kunna spåra dem med stor precision.

I slutet av detta år kommer Acer att lansera ett intressant paket som innehåller två drivrutiner till priset av 399 $. Dessutom kan du köpa idag någon av de två modellerna av virtual reality-headset, Acer, för 300 $ och för HP, för 329 dollar.