Microsoft börjar stödja klockor under Android Wear i sin OneNote-tjänst

OneNote para Android Wear

Utseendet på smarta klockor har inte gått förbi av Microsoft, som ville dra nytta av detta faktum för att göra dessa enheter till produktivitetsverktyg. Det är därför som ett av tillkännagivandena i dag har varit tillkännagivandet av lanseringen av OneNote-applikationen för smarta klockor under Android Wear, med vilka användare, när de väl har installerat, kommer att kunna börja diktera sina anteckningar.

OneNote för Android Wear är fritt tillgängligt via Google Play, även om samma flik indikerar att det kräver användning av OneNote för Android installerat på en Android-enhet från och med version 4.3. Med lanseringen av OneNote för Android Wear är Microsoft mot målet att ge användarna möjlighet att fånga idéer och information på nya och innovativa sätt.

Å andra sidan, för iOS 8 har ett nytt tillägg släppts som gör det möjligt för användare att få utklipp från webben, så att de kan spara innehållet de hittar på de platser de vill ha via Safari, så det kräver att du tidigare har aktiverat den här tillägget.

För Windows Phone har det dessutom påpekats i ett annat tillkännagivande att den nya uppdateringen av Office Lens gör det möjligt att konvertera fotografiska inspelningar av dokument till fullt redigerbara Word-dokument, och även konvertera grafiska inspelningar till PowerPoint-filer, även helt redigerbara .