Microbot Push, en robot som trycker på knappar och som vi kan fjärrstyra

mikrobotten

Det finns många enheter anslutna till Internet, enheter som kan styras med vår mobil var som helst, men de är inte billiga och de är inte heller tillgängliga i alla länder.

Vad den erbjuder Microbot Push Det är en liten enhet som trycker på knapparna. Det är en bit som vi kan sätta på vilken knapp som helst: ljusbrytare, knappar på kaffebryggaren, de på ljudsystemet … när den aktiveras från mobilen visas en intern bit så att knappen den är på trycks in, vilket hjälper så att aktivera det vi vill ha, oavsett om du är ansluten till Internet eller inte.

Microbot Push har redan höjt nästan 200% av vad de ber om i kickstarter, något som inte är förvånande, eftersom det är billigt (det kostar cirka 40 dollar) och kan användas för en oändlighet av applikationer, som förvandlar dumma föremål till smarta föremål.

Den har Android- och iOS-applikationer så att åtgärder kan hanteras, även integreras med IFTTT så att vi kan programmera applikationer av alla slag, från att tända ljuset när det blir mörkt, till att sätta kaffe när det finns ett nytt foto på Instagram.

Idén är fantastisk, men det kommer säkert att behövas flera modeller så att de kan appliceras på de olika befintliga knapparna i världen utan att räkna med de som behöver ett mycket högre tryck för att aktivera.